Китове и лепила

DUO STONE

DUO STONE

DUO STONE е двукомпонентен кит на полиестерна основа, създаден за употреба върху камък. Поправя и възстановява всякакви видове повреди, шупли и пукнатини. Може да се използва както в интериора, така и в екстериора – настилки, облицовки, плотове, стъпала, камини и др.

DUO STONE има висока тиксотропност, която позволява лепене и запълване без риск от свиване. Не се напуква или свива при съхнене. Лесен за нанасяне и шлайфане Предлага се в следните цветове – Ivory (беж) ОПАКОВКИ: Флакон - 150 мл. /255 г./

Прочети повече

MARMOLIT полиестерен кит

MARMOLIT полиестерен кит

Полиестерен (вискозен продукт) за залепване и китване на мрамор, гранит и камък - двукомпонентен. Високата концентрация на смола позволява MARMOLIT да прониква в кухини и шуплести повърхности. Гамата MARMOLIT се предлага в различни цветове: бял(white), слонова кост(ivory), розово (pink porrino), черно(black) и неутрално- полупрозрачно (neutral). Тези китове са подготвени директно за нанасяне, с изключение на неутралния и белия, които не са пигментирани и могат да се оцветяват с STONECOLOR.

Прочети повече

MARMOLIT полиестерна смола

MARMOLIT полиестерна смола

MARMOLIT TRANSPARENTE TOP, TRANSPARENTE V3 и MARMOLIT CRYSTAL са полиестерни смоли с различен вискозитет и се използват за запълване и залепване на различни детайли от мрамор, гранит и изобщо от камък. Високата концентрация на смоли и течният му вид позволяват на MARMOLIT да прониква в цепнатините и порите на третираната повърхност и се постига ефект на максимално залепване и добър завършен вид.

Прочети повече

MARMOTIX

MARMOTIX

Полиестерен кит - двукомпонентен. Високо тиксотропен. Използва се за залепване и китване на мрамор, гранит и камък. Поради високите вискозитет и адхезия, може да се използва при вертикални повърхности. Бързосъхнещ и лесен за нанасяне. Предлага се в различни цветове

Прочети повече

ROBEPOX Т - 121

ROBEPOX Т - 121

ROBEPOX Т – 121 е двукомпонентно епоксидно лепило предназначено за залепване на различни материали използвани в строителството: естествен и изкуствен камък, керамика, дърво, метални букви и други.

Може да се използва както за вертикални, така и за хоризонтални работи. Неговата консистенция улеснява проникването в малки пукнатини като позволява идеално свързване на елементите.

Епоксидната формула осигурява залепване с високи механична и химична устойчивост, както и повишена стабилност, когато се използва при екстериори. Притежава изключителна залепваща способност, дори и върху влажни материали. Може да се получи широк спектър от цветове, когато се оцветява с Stone color (препоръчва се максимално количество над 2%).

Прочети повече

STONE COLOR

STONE COLOR

Концентрирана паста за оцветяване, която се смесва с Marmolit и Marmotix за подсилване цвета на естествени и изкуствени камъни. Възможно е да се получи голямо разнообразие от цветове, като се смеси малко количество от STONE COLOR и Marmolit – прозрачен, неутрален, бял и Marmotix – прозрачен и неутрален.

Прочети повече

CRS 85

CRS 85

CRS 85 е силикон за уплътняване и лепене, който съхне дори при контакт с влагата от околната среда. Притежава висока устойчивост на стареене и при високи, и при ниски температури (от -50 ºС до +150 ºС). Благодарение на химическия му състав, не зацапва камъка и е особено подходящ за уплътняване и залепване на детайли от мрамор и естествен камък. Благодарение на неговата формула, свободен от летливи вещества, свиването по време на засъхване е минимално. След втвърдяване се превръща в еластична маса с много добри механични свойства. Запечатва и не допуска проникване на вода и въздух през запълнената фуга. Бързо съхнещ и лесен за употреба.

Прочети повече

SLC 25

SLC 25

Многофункционален еднокомпонентен силикон, нетоксичен. Използва се за мрамор в строителството, за залепване на керамика, при монтаж на алуминий, стъкло и за плавателни съдове. Поради високата устойчивост към образуване на мухъл е особено подходящ за прилагане в помещения с висока степен на влага, кухни и бани. Не образува петна. Предлага се в два цвята: прозрачен и бял.

Висока устойчивост (при t от -50 ºС до +150 ºС).

Максимална адхезия.

Прочети повече