Полиращи и импрегниращи препарати

MARMOLUX

MARMOLUX

Течен восък за подови настилки и повърхности от мрамор, гранит, мозайки и други. Придава блясък и съживява цветовете на камъка, като в същото време го предпазва.

Прочети повече

MPG

MPG

Импрегнатор за мрамор, гранит, варовик и естествен камък. Произведен със суровини, които отблъскват водата и изолират влагата. Образува полунепропусклив слой, който не позволява на водата да проникне и в същото време улеснява изпаряването на влагата, която може да се е натрупала във (вътрешността) цепнатините. Използва се за предпазване на външни облицовки (фасади) и предотвратяване на влагата. При прилагане, не променя цвета на камъка.

Прочети повече

PROTEC

PROTEC

Протектор за мрамори и гранити с водо- и масло отблъскващ ефект. Не позволява образуването и проникването на петна в третирания материал. Устойчив на мазнини, вино, кола, лимон и белина. Поддържа блясъка на камъка и не променя цвета му.

Прочети повече

VERNICETTA

VERNICETTA

Самолъскащ се продукт, идеален за предпазване и полиране на ъгли и кантове от мрамор, гранит и др. Лесен за приложение и съхнещ много бързо. Запазва блясъка и не пожълтява с времето. Подходящ за интериори и екстериори.

Прочети повече