ОПИСАНИЕ

Еднокомпонентен полиуретанов уплътнител. Бързо съхнещ и еластичен продукт. Два часа след нанасянето му може да се боядисва. Подходящ за уплътняване на различни материали като метал, алуминий, полиестер, дърво, стъкло, PVC и керамика. Силно устойчив на вода, солена вода, атмосферни влияния, киселини и слаби основи. Умерено устойчив на действието на разтворители, смазочни материали и масла. Също устойчив на удари, опън и вибрации.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Срязва се горната част на флакона. Поставя се накрайника. Опаковката се поставя в пистолета и полиуретана се нанася върху чиста и суха повърхност

Забележка: Ако се използва върху галванизирана стомана и алуминий да се използва и обезмаслител. Върху неръждаема стомана първо се шлайфа, след това се почиства с обезмаслител и тогава се нанася RPS 45. Неполимезиран RPS 45 може да се изчисти с ацетон. Да не се използва спирт, тъй като задържа полимеризацията.

RD 610 – обезмаслител

Обезмаслител и активатор на залепването, подходящ за почистване на зоните където ще се нанася RPG 60 и RPS 45. Също така може да се използва като двигател за реактивация на RPG 60, когато същият е нанесен и е превишено максималното време за засъхване.

RP 630 – грунд

Слепващ грунд, който гарантира отличното залепване на RPG 60 и RPS 45 върху третираната повърхност и в същото време предпазва полиуретана от радиацията на U.V. лъчите и от корозия.

ОПАКОВКИ

  • Флакони – 310 мл. – 12 бр.