Полиестерна смола за химически анкери - без стирол, за средни натоварвания. Бързосъхнещ. Универсална система за интериори – кухни, бани, санитарни възли и вертикални закрепвания в индустриални халета и паркинги. Особено подходящ за затворени пространства, тъй като не отделя отровни газове.

ПОДГОТОВКА ЗА УПОТРЕБА

Отстраняват се водата и замърсителите от мястото за работа с четка или въздушен компресор. Ако закрепването се извършва в кухина, вкарва се чорапчето с подходящите размери (за тухли – 15/85, за бетонни блокчета – 15/130). Елементите за захващане трябва да са без следи от мазнини и ръжда. Продукта се нанася с помощта на пистолет. Накрайника на флакона е за еднократна употреба. Маха се предпазната тапа, поставя се накрайника и патрона с продукта се поставя в пистолета. Да се избягва употребата на първите 10 мл от продукта.

НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

Продукта се инжектира от дъното към отвора, до запълване на 2/3 от отвора. Поставя се елемента за закрепване с леко въртеливо движение. След приключване на работа, се отстранява накрайника и отново се поставя тапата. Пистолета се почиства с разтворител (ацетон) преди засъхване на материала.

ОПАКОВКИ

  • Флакони от 380 мл, 12 броя в опаковка.
  • 280 мл, 12 броя в опаковка.
  • 150 мл, 6 броя в опаковка.