Химически анкери

POLYFIXER PS

POLYFIXER PS

Полиестерна смола за химически анкери за средно натоварване. Бързо съхнещ, прилага се при кухи повърхности (тухли, бетонни блокчета) или твърди (бетон, цимент, скала). Универсална система за закрепване на арматурни и стоманени пръти за строителството, болтове с резба, куки, тръби. Може да се използва при вертикални и хоризонтални повърхности- фасади. За закрепване на парапети, прозорци, решетки, врати, навеси, антени, елементи за осветителни, отоплителни и вентилационни системи.

Прочети повече

POLYFIXER PS - течен

POLYFIXER PS - течен

Полиестерна двукомпонентна спойка за закрепване на резбовани или кофражни пръти в настилка камък, тухла или бетон.

Тъй като става въпрос за течен продукт може да се използва за запълване на цепнатини, кухини или трудно достъпни места.

Идеален за закрепване на всички видове сигнализация (пътни знаци и светофари), метални елементи, колони, парапети и др.

Лесен за нанасяне. Висока механична и физическа устойчивост.

Прочети повече

POLYFIXER PSF

POLYFIXER PSF

Полиестерна смола за химически анкери - без стирол, за средни натоварвания. Бързосъхнещ. Универсална система за интериори – кухни, бани, санитарни възли и вертикални закрепвания в индустриални халета и паркинги. Особено подходящ за затворени пространства, тъй като не отделя отровни газове.

Прочети повече

POLYFIXER VS

POLYFIXER VS

Химически анкер от епокси-акрилатна смола. Използва се за закрепване на анкерни болтове, втулки и плътни капачки в бетон, камък, кухи бетонни блокчета и тухли.

Елементите за закрепване могат да бъдат от неръждаема, галванизирана и друг вид стомана, устойчива на корозия. Подходящ за екстериори, за кофражни елементи, пътни знаци, улични фенери, балюстради Използва се дори и при влага.

Температурата при нанасяне на продукта варира от 10-30°С, като може да достигне до 80°С.

Прочети повече

POLYFIXER VSF

POLYFIXER VSF

Винилестерна смола за химически анкери – без стирол, за големи натоварвания. Подходящ за интериори и екстериори. Използва се за закрепване на пръти в бетон, камък, кухи бетонни блокчета и тухли. Елементите за закрепване могат да бъдат от неръждаема стомана, галванизирана и друг вид стомана, устойчива на корозия. Използва се дори и при влага. Температурата при нанасяне на продукта варира от 10-30°С, като може да достигне до 80°С.

Прочети повече