Винилестерна смола за химически анкери – без стирол, за големи натоварвания. Подходящ за интериори и екстериори. Използва се за закрепване на пръти в бетон, камък, кухи бетонни блокчета и тухли. Елементите за закрепване могат да бъдат от неръждаема стомана, галванизирана и друг вид стомана, устойчива на корозия. Използва се дори и при влага. Температурата при нанасяне на продукта варира от 10-30°С, като може да достигне до 80°С

ПОДГОТОВКА ЗА УПОТРЕБА

Отстраняват се водата и замърсителите от мястото за работа с четка или въздушен компресор. Ако закрепването се извършва в кухина, вкарва се чорапчето с подходящите размери (за тухли – 15/85, за бетонни блокчета – 15/130). Елементите за захващане трябва да са без следи от мазнини и ръжда. Продукта се нанася с помощта на пистолет. Накрайника на флакона е за еднократна употреба. Маха се предпазната тапа, поставя се накрайника и патрона с продукта се поставя в пистолета. Да се избягва употребата на първите 10 мл от продукта.

НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

Продукта се инжектира от дъното към отвора, до запълване на 2/3 от отвора. Поставя се елемента за закрепване с леко въртеливо движение. След приключване на работа, се отстранява накрайника и отново се поставя тапата. Пистолета се почиства с разтворител (ацетон) преди засъхване на материала.

ОПАКОВКИ

  • Флакони от 380 мл, 12 броя в опаковка.
  • 280 мл, 12 броя в опаковка.